Arie de Beuker is een Party Animal in hart en nieren maar dan wel op het Nederlandse feestgebied. 
Hij zet de hele tent op z’n kop met een maffe pruik of minstens zo idiote bril en heeft een repertoire met een heel hoog meezing gehalte. 
Deze jonge en energieke zanger laat dan ook graag het publiek meezingen en betrekt uw gasten zeer intensief bij zijn optreden.
Aangezien Arie een veelzijdige zanger is kan hij voor ieder soort feest geboekt worden, heeft u nu een bruiloft, thema feest of wat dan ook hij zal zijn repertoire afstemmen op uw feest.
Arie zal de nummers van o.a. Frans Duijts, Jannes, Frans Bauer, Rob Zorn, Roy Orbison, Elvis Presley, Wolter Kroes, Eddy Walsh, Frank van Etten e.v.a. op een zeer gezellige manier neerzetten
zodat u zich een optreden van Arie de Beuker tot in lengte van uw dagen zult herinneren.
Arie treedt ± 3  x 30 minuten op is ook in combinatie met een van onze dj's te boeken.


 

Jerick is bekend van zijn optredens als leadzanger van de Party Police, zijn ludieke optreden met zwaailamp in Idols en in TV programma’s als blij dat ik rij en booby trap.
Ook is hij als zanger / cabaretier bekend als Gans Anders waarvoor zijn singles “keigoed” en “het leven is kut” op de veelverkochte apres skihut cd’s staan.
Maar de meeste bekendheid kreeg hij als Rastafaraman via het 3FM radioprogramma Stenders Vroeg waar Jerick regelmatig grappen en typetjes verzorgde. Als Rastafaraman scoorde hij in 2001 zijn tot nu toe grootste hit “Want ik was High” die op de 14e plek in de Nederlandse hitlijsten belandde en wekenlang in deze lijsten bleef staan.
Jerick timmert stevig aan de weg en blijft voordurend zijn acts en repertoire uitbreiden om op deze manier zijn publiek nog meer te vermaken. Jerick zal een aantal van zijn typetjes op uw feest verzorgen, hij verzorgt o.a. de typetjes Gans Anders, (Hans Teeuwen act), Rastafaraman (De Jamaicaanse mafkees), André Gazus (met de welbekende hits van onze volkszanger Andre Hazes), Henk Westbroek (nummers als zelfs je naam is mooi en Sinterklaas zulllen niet onderbreken), Elfis Himselfis (The king of pop, is dit hem wel of is dit hem zeker niet) en tot slot als Feestbeest Jerick himself met hoofdzakelijk Nederlandstalige hits zoals André Hazes, Frans Duijts, Jan Smit e.v.a.
Kortom zoekt u een artiest met een hoog entertainment gehalte aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op

 


 

Op 15 april 1978 zag Danny Lit voor het eerst het daglicht. Opgroeiende in een zeer muzikale familie, ontdekte Danny in zijn vierde levensjaar de mondharmonica. Met zijn vader en oom als leermeester, groeiden zijn harmonica-oefeningen uit tot kleine optredens in de buurt. Vanaf dit moment ging muziek een steeds grotere rol spelen in zijn leven.
Meer muzikale talenten werden ontdekt toen Danny als tiener lid werd van een band. Zijn stem had zodanige impact dat Danny er een nieuwe hobby in vond: zingen. Zijn gevoel voor muziek zorgde ervoor dat de jonge zanger op zijn melodieën feilloos een tweede stem wist te bedenken, iets wat hem in de eerste periode dus het meest heeft bezig gehouden.
Na een succesvolle deelname aan een talentenjacht wist Danny al dat zingen een groot deel van zijn leven zou gaan uitmaken. Hij gaat aan het werk als zingende barkeeper in Almere en al snel wordt hij een spraakmakende factor in zijn woonplaats. Niet lang daarna ontmoet de barkeeper tijdens werktijd Jeroen, een collega uit dezelfde stad, die zich voornamelijk bezig houdt met het produceren van muziek. Beiden ontdekken in elkaar een aanvulling op elkaars werk, wat al snel uit groeit tot leuke, gezellige meezing covers in het Almeerse uitgaansleven. De platen worden al spoedig gedraaid in omstreken en zijn boekingspercentage stijgt.
In augustus 2007 vond de eerste cd-presentatie van Danny plaats in zijn Almeerse stamkroeg Cheers. De singel Maak Me gek is vanaf dat moment overal in de winkels te verkrijgen. De productie van zijn nummers groeit aanzienlijk, iets wat ervoor zorgt dat Danny altijd wat verrassends op zijn repertoire heeft staan.

 


 

Alex West, geboren te Culemborg in het midden van het land. Op jonge leeftijd was deze zanger al bezig met zingen, keyboard spelen, drummen en dansen. Maar nooit de toekomstmuziek een professionele zanger gehoord. In 1998 komt daar echter een verandering in. Alex West richtte zijn Drive-In/Karaoke Show genaamd Enjoy Entertainment op. Dit was zijn eerste stap in de wereld van de entertainment. Zijn status als zanger en entertainer vestigde hij aan de "Costa Brava". Als geluidstechnicus ging Alex West op tournée. Tijdens afstellen van de apparatuur en inzingen bleven zijn zangkwaliteiten niet onopgemerkt. Met als gevolg dat hij langs deze Spaanse badplaatsen zijn visitekaartje als zanger kon afgeven. Terug in Nederland won Alex West de ene talentenjacht na de andere. In juli 2007 is Alex West uitgeroepen tot feestzanger in de Après skihut te Rotterdam. Nu zingt hij door heel Nederland en Vlaanderen.

 


 


Deze jonge energieke zanger , combineert op een opvallende manier zijn entertainment talent met zijn verassend mooie zangstem.

Van gezellige Apres Ski knallers tot een heerlijke Oud Hollandse Smartlap, Jurjen Kers brengt op zijn eigen ludieke wijze de lekkerste meezingers voor jong en oud.

Nog dit jaar verwachten wij de debuutsingle van deze 21 jaar oude topper die al sinds zijn zeventiende als zanger/dj en entertainer hard aan de weg timmert.

Jurjen is tevens in combinatie met een van onze vele thema shows te boeken.

En het is pas een echt feest, als Jurjen is geweest.!
 

 


Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen!
Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert.
Met 10 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen!

Onlangs is Marco een samenwerking aangegaan met DJ Maurice die mede verantwoordelijk is voor het succes van bijvoorbeeld Snollebollekes.

Marco’s single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek nu een schot in de roos en is meer dan 300.000 x bekeken op Youtube.
Zijn bewerking van de Gangnam Style (Bami Pangang Style) is zelfs al een half miljoen keer bekeken!
In 2016 zijn maar liefst 6 singles van Marco uitgekomen zoals: Radler is geen alcohol, Klap in je handen en “Ruitewisser”.

Een optreden van Marco Kraats betekent een goed half uur één grote feestlawine op iedere lokatie
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de grootste feesthits van dit moment maar ook zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en Give-Aways die Marco bij ieder optreden GRATIS weggeeft!

 


Mike Hofstede is een zanger en entertainer welke op 19 juni 1989 is geboren in Utrecht.


Al een aantal jaren is Mike bezig met het zingen van het Nederlandstalige lied , dit zit hem dan ook in het bloed.


Zijn repertoire ligt hoofdzakelijk bij het Hollandse lied.
Of het nou gaat om Après-ski, een gezellige meedeiner of een lekkere foxtrot, niets is hem te gek.
Er is geen feest als Mike niet is geweest.


Het zingen en entertainen is begonnen bij kennissen en door de jaren heen steeds verder uitgegroeid tot waar die nu is.
Doordat de reacties van begin af aan zo positief waren en Mike steeds vaker werd gevraagd is hij verder gegaan met hetgeen hij graag doet, zingen en mensen vermaken.


Inmiddels heeft Mike al op vele verschillende feesten / bruiloften / cafés etc. mogen optreden en is hij een graag geziene artiest.


Zingen is zijn lust en zijn leven, hij hoopt dit nog zo lang en zoveel mogelijk te kunnen doen.


U kunt Mike boeken voor een spetterend optreden met een half uur gezelligheid of in combinatie met een van onze avondvullende drive-in shows.