Zangeres Sylvia Samson is een mooie warme vrouw met een heldere krachtige veelzijdige stem. Zij zingt met gemak van Celine Dion en Lara Fabian naar
Tina Turner en Aretha Franklyn. In de afgelopen jaren heeft Sylvia Samson bewezen een zangeres van uitzonderlijk niveau te zijn. Zo heeft zij o.a. samen gewerkt met Rene Froger, Lee Towers, Ruth Jacott en het Rosenberg trio. In totaal heeft Sylvia Samson 4 singles uitgebracht en is er een dvd verschenen met Rene Froger Live in Ahoy. Daarnaast is Sylvia Samson regelmatig te zien in diverse dinnershows door heel Nederland. Naast haar optredens in diverse shows is Sylvia Samson ook beschikbaar voor uw feest of evenement. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

Pop / Soul show.
Met haar pop soul show vol hits van Tina Turner, Anastacia, Jennifer Lopez en Aretha Franklyn brengt Sylvia Samson uw feest tot een absoluut hoogtepunt. Het repertoire is zeer uitgebreid. In combinatie met een allround drive-in-show kan er een avondvullend programma worden gemaakt van 5 uur!
Het swingende optreden duurt ongeveer 40 minuten.

Diamonds are Forever show.
Sylvia Samson zingt met de charme van Shirley Bassey, compleet in gouden jurk, de nummers Diamonds are forever * Licence to kill * Goldfinger * For your eyes only * Goldeneye * All time high. In deze spraakmakende show gooit Sylvia Samson al haar charmes in de strijd om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Samen met haar danseressen, die zich als echte Bondgirls over het podium bewegen, laat Sylvia Samson een onvergetelijke indruk achter.
Deze stijlvolle show is de perfecte (hoofd)act voor uw feest of evenement. Deze Diamonds are forever show duurt ongeveer 30 minuten.
Witlt u ook 2 danseressen erbij?? Ook dit is bij ons mogelijk!

Diner-dansant programma.
Een zeer exclusief avondvullend programma voor tijdens een chique diner. Tussen de gangen worden u en uw gasten verrast met verschillende optredens. Het repertoire bestaat uit hits van o.a. Katie Melua, Celine Dion, Toni Braxton, Lara Fabian en Aretha Franklin. Na het laatste gerecht zorgt een uptempo show blok voor een gevulde dansvloer. De show zal vooraf met u worden besproken, ook is er daardoor ruimte voor uw persoonlijke wensen. Deze show kunt u ook met een live pianist boeken. Dit zorgt voor een absolute meerwaarde. Het programma bestaat uit 3 optredens van 30 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur.

Aanvullende informatie.
Voor een avondvullend programma kunt u een van deze shows ook
combineren met een allround drive-inshow.