Welkom op de site van de Van Wijk Pro Entertainment.

Van Wijk Pro Entertainment is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich inzet voor het organiseren en verzorgen van zowel “relatief kleinere” als “relatief grotere” evenementen en/of feesten.

Van Wijk Pro Entertainment werkt nauw samen met een aantal vaste partners, om zo voor u een optimale prijs/kwaliteit verhouding te verkrijgen. Door het samenwerken kunnen we vaak, samen met onze partners, een totaal oplossing bieden voor uw evenement.

Hierbij kunt u denken aan een op uw feest afgestemd entertainment pakket waarbij alles tot in de puntjes is uitgewerkt, van professioneel licht en geluid, artiesten en decoratie tot en met catering, beveiliging en verzekeringen betreffende uw feest.

Van Wijk Pro Entertainment houdt zich ook bezig met het begeleiden van artiesten, inhoudende, de boekingen en het verzorgen van licht en geluid.

Vernieuwen, de entertainmentmarkt in de gaten houden, op de hoogte blijven van wat “hot” is: het zijn onze dagelijkse werkzaamheden.

Één van onze sterke kanten is dat alles onder één dak zit, wat voor u inhoudt dat u één aanspreekpunt heeft waar u met al uw vragen en/of opmerkingen terecht kunt. Op deze manier houden wij de totale regie over uw evenement, wat voor alle betrokken partijen als meer dan prettig wordt ervaren.

Surf eens over onze site om te kijken wat er allemaal mogelijk is…..

Heeft u nog vragen, en/of behoefte aan persoonlijk contact voor advies, dan geven wij u graag antwoord op uw vragen via de telefoon of per e-mail.

Wij zien u graag ergens in het land, maar het liefst natuurlijk op uw feest!!!

Met vriendelijke groet,

H.R. (Henri) van Wijk.