Momenteel zijn de partybeukers achter de schermen druk bezig met hun eerste single. Deze single beloofd een knallende binnenkomer te gaan worden.
Vanaf heden beschikt Van Wijk Pro Entertainment over een professionele fotografe welke de leukste en mooiste momenten van uw feest zal vastleggen. > Lees meer.
Binnenkort te boeken bij Van Wijk Pro Entertainment de nieuwste feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit geweldige DUO welke momenteel al actief is in het feestcircuit en al velen feesten hebben opgeleukt, hebben sinds kort besloten om samen als DUO te gaan beginnen. Het repertoire van DE PARTYBEUKERS  zal uiteenlopend worden van Nederlandstalig van toen en nu, Engelstalig, e.v.a.
Al nieuwsgierig naar dit duo of wilt u deze kanjers al boeken voor een geweldig half uur feest of in combinatie met één of meerdere van onze dj's / artiesten neem dan snel contact met ons op.
Van Wijk Pro Entertainment is doorlopend bezig haar apparatuur te optimaliseren en te vernieuwen
Onlangs werd een Midas Venice 160 mengtafel aangeschaft om de sound verder te perfectioneren.
De vernieuwde site van Van Wijk Pro Entertainment is een feit, met passende trots kunnen we zeggen dat we enthousiast de site up to date zullen houden.
Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website.