Van Wijk Pro Entertainment staat garant voor een perfecte sound voor ieder feest of evenement.
Wij verzorgen zowel licht als geluid voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om het uitversterken van een kleine presentatie of het verzorgen van het licht en geluid van een groot tentfeest voor duizenden bezoekers, Van Wijk Pro Entertainment zorgt voor kwaliteit en de juiste sfeer op uw feest.

Doordat wij nauw samenwerken met vaste partners kunnen wij voor meerdere en verschillende doeleinden een speciaal  op uw feest of evenement afgestemd licht- en geluidssysteem toepassen.

Van Wijk Pro Entertainment en partners zorgen ervoor dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht en geluid en investeren daarom ook regelmatig in nieuwe apparatuur. Op deze manier kunnen wij u als klant altijd een goede kwaliteit aanbieden.

Live optredens/  Tape acts
Voor zowel artiesten als complete bands kunnen wij het licht, geluid verzorgen Wij leveren ervaren technici voor vele genres en ieder bezoekersaantal. Als u met uw eigen vaste technicus wilt werken, kunnen wij de sets bezorgen, opbouwen en afbreken. Ook kunnen wij u een bedienend technicus leveren. Wanneer u voor een bepaald optreden vaker gebruik wilt maken van de diensten van Van Wijk Pro Entertainment, zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk met dezelfde technici te maken  heeft zodat iedereen al vooraf weet waar ze aan toe zijn.Wanneer u verder nog vragen heeft over wat wij u kunnen bieden, kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail of bel naar 06-10280780