De feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit DUO die allebei al jaren veel ervaring hebben opgedaan in het feestcircuit en al veel feesten hebben opgeleukt, hebben een aantal jaar geleden besloten om samen als zingend DUO verder te gaan.

De Partybeukers bestaande uit Henri & Arie zijn 2 energieke entertainers die werden gevraagd om in te vallen als gelegenheidsduo in verband met het uitvallen van een andere artiest.

De reacties hierop waren zo overweldigend dat ze vrijwel direct voor meerdere feesten als duo werden gevraagd. Dit konden ze zeker niet aan hun voorbij laten gaan dus hebben beiden besloten om iets heel leuks neer te gaan zetten. Zo gezegd zo gedaan en inmiddels alweer ruim 5 jaar verder is dit duo niet meer weg te denken in het feestcircuit.
Niets is ze te gek, gaat het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, tentfeest, discotheek of wat dan ook 100% feestgarantie.

Het repertoire van DE PARTYBEUKERS is uiteenlopend van Engelstalig, Nederlandstalig van toen en nu, en deze wordt continue vernieuwd en uitgebreid.

De eerste single van DE PARTYBEUKERS met als titel HAPPY TOGETHER was een mooi begin en is veel gedraaid door feestend Nederland
Binnenkort komt de nieuwe single van DE PARTYBEUKERS uit met als titel Viva Cerveza.
Deze zomerse single beloofd zeker een knallende binnenkomer te gaan worden met de zomer in aantocht.
Inmiddels zijn DE PARTYBEUKERS een graag gezien duo op vele feesten en één ding is zeker: iedereen zal nog heel veel van deze 2 kanjers gaan horen.

Uiteraard kunt u dit duo ook boeken in combinatie met onze avondvullende DJ en/of één of meerdere collega artiesten, neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.Joyride is al ruim 10 jaar een begrip als het gaat om muziek en/of entertainment.
Voorheen traden wij op als allround trio, maar inmiddels trekken wij nu in een afgeslankte versie als duo het hele land door, met als van ouds de zangeres en entertainster Marthy Karsten en gitarist, zanger en entertainer René Bes.
Doordat wij gebruik maken van uitgekiende apparatuur hebben wij ondanks het feit dat wij optreden met twee personen, toch de sound van een volledige band.

Joyride heeft buiten de band vorm ook nog diverse mogelijkheden qua interactieve show en entertainment elementen met live gezongen acts.
Mede omdat wij nu optreden als duo, hebben wij uiteraard ook minder ruimte nodig. Hierdoor zijn wij nu dan ook plaatsbaar in zowat alle lokaties van groot tot klein.
Voor ieder soort van optreden hebben wij dan nu ook een passend en een geheel op uw wensen afgestemd concept in huis.

Gezien onze jarenlange ervaring als allround artiesten, hebben wij er totaal geen moeite mee om hetgeen te brengen waarna u op zoek bent. Kortom: allround live muziek en eventueel op verzoek show en entertainment, waarbij uw wensen als klant bij ons centraal staan.

Tijdens de pauzes kunnen wij op verzoek ook allebei eventueel als allround dj's draaien, zodat u bij ons ook kunt kiezen voor een geheel verzorgde avond met non-stop muziek.
Uiteraard hebben wij hiervoor meer dan 12.000 songs in elk genre denkbaar bij ons, als ook de actuele top 40 en alle actuele tips.