Dj Henri werd geboren in 1983 te Geldermalsen.
Als kleine jongen was hij al erg geïnteresseerd in lichtjes en geluiden.
Toen hij voor zijn 7e verjaardag een radio/cassette kreeg, was hij dan ook dolgelukkig. Er werden twee bureaustoelen op zijn bed gezet en er werd een grote deken tussen gedaan en zo had hij zijn eigen drive-in show.
Op zijn 11e verjaardag kreeg hij zijn eerste echte stereo-installatie met cd-speler.
Van zijn spaarcenten kocht hij regelmatig nieuwe verlichting voor zijn eigen drive-in show.

Op een gegeven moment werd onze eigen Dj Henri gevraagd om te komen draaien bij verjaardagsfeestjes van vrienden. Dit deed hij vol enthousiasme. Vanaf zijn 14e draaide hij  al op de jaarlijkse barbecuefeesten op de camping, waar hij elk jaar met zijn ouders stond.

Toen dit jonge talent 16 jaar was, ging hij al samen met één van zijn vrienden, namelijk Kelvin, op relatief kleine schoolfeesten draaien. Een jaar later konden zij van het geld dat ze hadden gespaard en verdiend nieuwe apparatuur kopen. Daarmee konden ze op grotere feesten draaien en dat deden ze dan ook. Helaas stopte Kelvin, in verband met tijdgebrek  na anderhalf jaar met draaien. Mede hierdoor is Dj Henri zelf ook anderhalf jaar minder actief geweest. Wel draaide hij nog op feestjes voor vrienden en kennissen, maar de grote feesten bleven achterwege.

Gelukkig pakte Dj Henri de draad weer op. Hij werd daarbij vergezeld door een andere vriend, namelijk door Arie. Arie ging naast draaien ook nog eens zingen. Al snel werd bekend dat Dj Henri de draad weer op had gepakt en mensen uit de buurt nodigden hen al snel weer uit om op hun feest te komen draaien en zingen. Hun favoriete Dj was immers terug.

Doordat Arie zong en Dj Henri het geluid regelde, was hij niet alleen Dj, maar was dit ook zijn eerste opstap naar geluidstechnicus.

Dit geweldige duo was steeds vaker te vinden op grotere feesten. Zij hebben samen dan ook meerdere malen voor een groot publiek gestaan.
Zo hebben zij op diverse tentfeesten in hun regio gestaan, maar ook in hun eigen dorp verzorgen ze al jaren de muzikale omlijsting rondom koninginnedag.

Toen Dj Henri de leeftijd van 21 bereikte, raakte hij samen met Arie in contact met een entertainmentbureau.
Onze eigen Dj was na een gesprek, met de eigenaren van dit bedrijf, zó enthousiast geworden, dat hij besloot om naast zijn eigen klantenkring ook voor dit bureau op diverse feesten te gaan draaien om zo nóg beter te worden en nóg meer ervaring op te doen. Hij draaide, gedurende deze periode, op feesten door het hele land. Hij draaide zowel op grote als op  “kleine” feesten. Daarnaast draaide hij ook nog steeds met de zanger Arie op eigen feesten voor familie, vrienden en kennissen.

Door dit entertainment bureau is Dj Henri in aanraking gekomen met verschillende artiesten. Na een aantal  jaren heeft hij met vele verschillende zangers en entertainers heel veel optredens tot een goed einde gebracht, en heeft dus heel veel ervaring opgedaan.

Op een gegeven moment was Dj Henri zelf een soundcheck aan het doen en door de positieve reacties is hij ook begonnen met zingen. Zo zal hij als u het vraagt tijdens zijn optredens een aantal nummers ten gehore brengen als zingende DJ.

Op speciaal verzoek heeft DJ Henri samen met zanger Arie de Beuker opgetreden als gelegenheidsduo i.v.m. een zieke artiest. Het feest was zo geslaagd dat vanaf heden deze 2 jonge en energieke entertainers ook als feestduo te boeken zijn.

Tot op heden is deze enthousiaste Dj wekelijks ergens in het land te bewonderen.

Door zijn inzet en enthousiasme heeft hij zich inmiddels omhooggewerkt bij verschillende entertainment bureau's tot een van de meest gevraagde DJ's.

Het is mogelijk Dj Henri te boeken!!! Dit kan als Dj in combinatie met een artiest of als Dj in combinatie met een bepaald thema.